Luen juuri Jonas Gardellin kirjaa Jumalasta. Milloinkahan Suomessa homoseksuaali saa julkaista paksun kirjan Jumalan olemuksesta? No, taisi se aika haloo siellä Ruotsissakin aikoinaan olla. Jonaksesta pääsen naisen logiikalla suoraan Suomen Euroviisuihin.

Jonas on nimittäin Mark Lewengoodin vaimo. Ja Mark olisi loistava juontaja viisuillemme. Ja pariksi otettaisiin sitten Marco. Ja tietysti kahden miehen yhteisesiintyminen olisi liikaa heterokulttuurillemme, joten vaihdetaan Marco Arjaan. (Huomaatteko: sain vanhemman naisen esille. Harmi vain, että se onnistuu vain sillä että kyseinen nainen näyttää ikäistään nuoremmalta ja laihemmalta. Mutta on tämä edes alku?). Ja listaa luodessani alan miettiä että pitäisikö muuttaa Ruotsiin? Onko meillä Suomessa juontajia jotka keskittyvät itsensä sijasta esiteltävään aiheeseen? Kertokaa?

Takaisin Jonakseen: jos olet täyttänyt 40 v, niin "Ett ufo gör entré" ja "En komikers uppväxt" antavat tarkoilla havainnoillaan monta ilahtunutta ahaa-elämystä. Löytyvät myös suomeksi, muistaakseni nekin pokkareina.