Tänään jatkuu taas Idols. Onko siellä vielä naisia tiputettavaksi (suloisen Annan lisäksi siis)? Jos on, niin heippa vaan!

Sunnuntaina saadaan sitten vuorostaan nähdä kun joku nainen tippuu tanssikisasta. Ei mitään väliä, että siellä tanssii yksi gorilla ja yksi apina (anteeksi nyt vaan ihan kamalasti, en nimeä ketään, joten kukaan ei arvaa kenestä puhun). Arstilan pudottaminen viime viikolla oli ihan odotettua. Ei siksi, että hän olisi ollut huonoin tanssija, vaan siksi että hän on nainen. Ja ei ihan nuorikaan. Sellaista ei anneta hevin anteeksi. Minun mielestäni häntä ei olisi saanut tiputtaa. Syykin on hyvä. Jos tuon ikäisellä naisella on niin upeat sääret, ja uskaltaa vielä näyttää ne, niin hänen pitäisi pelkästään sen takia voittaa koko kisa. Amen.

ps 1. Nythän sen keksin: Vanessalla on handicappi! Selvä oikeutus tiputukseen. Hahhaa!

ps 2. Miltä olisi näyttänyt iltapäivälehden etusivu missä Arstila kouraisee tanssipartnerinsa killuttimia vahingossa tanssin pyörteissä? Ai sori, ei se olisikaan sopinut poikien fantasioihin. Sankarista olisi tullut dirty old woman. Puhumattakaan että se olisi saattanut loukata miespuolista tanssijaa. Vähän niinkuin esineellistänyt, you know.